WARSZTAT: Kuchnia roślinna.
Data i czas:
24 listopada 2017 piątek
godz. 17:00 - 20:00
Miejsce: Orkiszowe Pola ul. Strzeszyńska 76, Poznań
Chcesz ograniczyć spożywanie mięsa i szukasz inspiracji na smaczne i zdrowe dania? Dopiero co zrezygnowałeś ze spożywania mięsa i chcesz poznać wegańskie zamienniki? A może jesteś rodzicem, którego dziecko chce przejść na dietę wegańską a Ty nie masz pojęcia jak zbilansować jego jadłospis, aby prawidołowo się rozwijało?
Na warsztacie pokażemy jak z prostych składników zrobić efektowne i pyszne dania. Zdradzimy tajniki zdrowej i w pełni zbilansowanej diety roślinnej. Przedstawimy proste wegańskie przepisy dla każdego! Bez ściemy i bez mięsa, za to z praktycznymi poradami.
Na warsztacie przygotujemy m.in.:
- Rissoto z czarną soczewicą
- Pasztet z pieczarkami i orzechami
- Sałatka z czarnego ryżu i pieczonym fenkułem
- Majonez ze słonecznika
- Smalec wegański
- Ciasto czekoladowe z batatów
Ziemkowamam.com https://www.facebook.com/ziemkowamama/?fref=ts
Liczba uczestników:
maksymalnie 15
Co zapewniamy:
- wszystkie potrzebne produkty
- skrypty z przepisami
- smaczne jedzenie
- miłą, domową atmosferę
- możliwość dokonania zakupów - ekosklep na miejscu
- dla wszystkich uczestników warsztatów zniżka w wysokości 3% na artykuły w naszym sklepie w dniu warsztatu
Cena: 100 zł
Przy zapisie liczy się kolejność zgłoszeń potwierdzonych wpłatą najpóźniej na 1 tydzień przed zajęciami:
Alior Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dane do przelewu:
Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań
Fakturę wystawiamy w ciągu 7 dni od wydarzenia na prośbę uczestnika.
Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.