FoodPrint
Food Print jest bardzo swoistym i dokładnym badaniem laboratoryjnym, opartym na technologii mikromacierzy, które wykrywa obecność pokarmowo-specyficznych przeciwciał IgG w szerokiej liście pokarmów.
Zalety Food Print:
- Innowacyjna i zaawansowana technologia mikromacierzowa
- Spełniają standardy wyrobów medycznych do diagnostyki in vitro (IVDD98/79EC)
- Autoryzowane są przez diagnostę laboratoryjnego
- Szeroki panel antygenów pokarmowych wykonany z niewielkiej ilości krwi
- Ilościowy wynik badania w U/ml
- Oznaczenie z niewielkiej ilości materiału
- Skrócony czas oczekiwania na wynik
- Wyższa czułość ze względu na zachowanie trójwymiarowej struktury antygenów
- Duży wybór paneli antygenów pokarmowych
- Dobrze wyselekcjonowane grupy pokarmów w każdym panelu
- Możliwość wykluczenia reakcji krzyżowych pomiędzy pokarmami
- Każde badanie wykonywane w dwóch powtórzeniach
- Czytelny wynik badania z podziałem na grupy pokarmów oraz graficzne przedstawienie stopnia reaktywności
- Najwyższe panele FoodPrint® pozwalają na skomponowanie Indywidualnego Planu Żywieniowego
- Panele FoodPrint® badają reakcję na produkty dostępne na naszym rynku
- Badanie FoodPrint® 220+ obejmuje transglutaminazę tkankową, jeden z markerów celiakii
Rodzaje testów ze względu na liczbę badanych alergenów:
a) FoodPrint® 220+
b) FoodPrint® 160 Vegetarian
c) FoodPrint® 120+
d) FoodPrint® 80+
Najbardziej zawansowany i kompleksowy test w technologii mikromacierzy (microrray technology) jest oferowany do identyfikowania pokarmowo-specyficznych przeciwciał IgG w pokarmach, które konsumujemy.
Osoby wykonujące badanie:
- W punkcie na ul. Strzeszyńskiej 76
MONIKA CZARNECKA
UMÓW SIĘ do Moniki Czarneckiej: 669 858 286
lub zapytaj o szczegóły: monika.czarnecka@orkiszowepola.pl
DOMINIKA NITSCHKE-MICHALAK
UMÓW SIĘ do Dominiki Nitschke-Michalak: 507 947 106
lub zapytaj o szczegóły: dnma@wp.pl
Sprawdź cenę.