WYKŁAD Z DEGUSTACJĄ: Nie toleruję glutenu - i co dalej? ODWOŁANY
Data i czas:
19 kwietnia 2017 środa
godz. 17:30
Miejsce: Orkiszowe Pola - Strzeszyńska 76, Poznań
Czy GLUTEN jest taki straszny jak go malują? O co tak dokładnie chodzi z tym białkiem?
Co to jest gluten i dlaczego niektórym z nas szkodzi, a innym nie?
Jak podejść do odżywiania, kiedy już wiemy, że mamy nietolerancję pokarmową?
Które zboża eliminować, a które na stałe wprowadzić do diety?
A może dieta bezglutenowa to tylko przelotna moda?
Na te i inne pytania odpowiemy sobie na wykładzie, na który serdecznie zapraszam. Będzie także okazja do degustacji bezglutenowego chleba na zakwasie z pysznym obkładem nie zawierającym glutenu.
Prowadząca: Dominika Nitschke-Michalak - dietetyk i entuzjastka zdrowego żywienia, dużo czasu spędza wraz z dziećmi w kuchni eksperymentując i przygotowując wspólne posiłki.
Koszt: 60 zł
Płatności należy dokonać przelewem na konto:
Alior Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Orkiszowe Pola Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań
Fakturę wystawiamy w ciągu 7 dni od wydarzenia na prośbę uczestnika.
Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.