WYKŁAD Z DEGUSTACJĄ: Nie toleruję glutenu - i co dalej? ODWOŁANY

Data i czas:

19 kwietnia 2017 środa

godz. 17:30

Miejsce: Orkiszowe Pola - Strzeszyńska 76, Poznań 

Czy GLUTEN jest taki straszny jak go malują? O co tak dokładnie chodzi z tym białkiem?

Co to jest gluten i dlaczego niektórym z nas szkodzi, a innym nie?

Jak podejść do odżywiania, kiedy już wiemy, że mamy nietolerancję pokarmową?

Które zboża eliminować, a które na stałe wprowadzić do diety?

A może dieta bezglutenowa to tylko przelotna moda?

Na te i inne pytania odpowiemy sobie na wykładzie, na który serdecznie zapraszam. Będzie także okazja do degustacji bezglutenowego chleba na zakwasie z pysznym obkładem nie zawierającym glutenu.

Prowadząca: Dominika Nitschke-Michalak - dietetyk i entuzjastka zdrowego żywienia, dużo czasu spędza wraz z dziećmi w kuchni eksperymentując i przygotowując wspólne posiłki.

Koszt: 60 zł

Płatności należy dokonać przelewem na konto:

Alior  Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309

Orkiszowe Pola Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań

Fakturę wystawiamy w ciągu 7 dni od wydarzenia na prośbę uczestnika.

Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.