WYDARZENIA NA BATOREGO. BEZPŁATNA DEGUSTACJA.
BEZPŁATNA DEGUSTACJA
- Humus z cieciorki, białej fasoli i nerkowców
- Chleb z kaszy gryczanej
Data i czas:
- 26.08.2017r., (sobota)
- godz. 11.00-13.00
Miejsce: Orkiszowe Pola os. Batorego79a/u4,Poznań
Czy wiesz, że z kaszy gryczanej można wyczarować przepyszny, bezglutenowy chleb? Potrzebne są tylko 3 składniki : kasza, woda i sól. I odrobina cierpliwości, bo cały proces trwa ok 36 godzin. W dniu 26 sierpnia br. w sklepie na os Batorego będzie można skosztować tego przepysznego chlebka i dowiedzieć się jak się go robi. Będziemy serwować go z domowym humusem z ciecierzycy, białej fasoli i orzechów nerkowca. Zapraszamy !
Prowadząca: AGNIESZKA PAWELCZAK - doradca żywieniowy, certyfikowany refleksolog w zakresie refleksologii głowy i twarzy oraz stóp metodą Inge Dougans (Międzynarodowa Akademia Refleksologii w Warszawie).
Spotkanie jest bezpłatne.