WARSZTAT: Własny chleb na świątecznym stole.

Data i czas:

19 grudnia 2017 wtorek

godz. 17:00

Miejsce: Orkiszowe Pola ul. Strzeszyńska 76, Poznań

Pieczenie chleba może wydawać się czynnością bardzo romantyczną. Kilka najprostszych składników zmienia się w pachnący bochenek z chrupiącą skórką. Dla jednych to magia, dla drugich bardzo skomplikowany proces – bo zakwas, piec chlebowy, skąd wziąć odpowiednią mąkę, jeszcze dla innych to codzienność, bo spróbowali, zaczęli i nie mogą przestać – tak jak ja…

Nauczymy się zasad pieczenia chleba na zakwasie, będziemy próbowali świeżego chleba żytniego z pastami (z czerwonej soczewicy, z warzyw, z pestek).

Dołącz do wydarzenia na naszym Facebooku ;)

Prowadzący: Dominika Nitschke-Michalak - dietetyk i entuzjastka zdrowego żywienia, dużo czasu spędza wraz z dziećmi w kuchni eksperymentując i przygotowując wspólne posiłki. Namiętnie wypieka chleby dla siebie, rodziny i przyjaciół.

Liczba uczestników:
maksymalnie 15

Co zapewniamy:

  • wszystkie potrzebne produkty oraz narzędzia do pracy
  • skrypty z przepisami
  • możliwość zakupu literatury
  • 3% zniżki na zakupy w naszym sklepie w dniu warsztatu
  • smaczne, zdrowe jedzenie
  • miłą atmosferę

Cena: 95 zł

Przy zapisie liczy się kolejność zgłoszeń potwierdzonych wpłatą najpóźniej na 1 tydzień przed zajęciami:

Alior  Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dane do przelewu:
Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań

Fakturę wystawiamy w ciągu 7 dni od wydarzenia na mailową prośbę uczestnika.

Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.

Dane do faktury (opcjonalne):

Wiadomość została wysłana, dziękujemy.
Proszę wypełnić wymagane pola!