WARSZTAT: Słodycze bezglutenowe. ODWOŁANE
Data i czas:
3 grudnia 2016 sobota (wyjątkowa zmiana terminu ze względu na wyjątkowe okoliczności)
godz. 10:00 - 15.00
Miejsce:
Orkiszowe Pola - Strzeszyńska 76, Poznań
„Krok po kroku, krok po kroczku……idą Święta” – a wraz z nimi różne tradycje, także te kulinarne. Trudno jednak czasami pogodzić tradycyjne bożonarodzeniowe wypieki z bardzo powszechnymi obecnie nietolerancjami i alergiami pokarmowymi. Zapraszamy na warsztat, na którym postaramy się połączyć wymagania Tradycji i trudnej Diety Bezglutenowej.
Upieczemy:
- makowiec japoński,
- ciasto migdałowe,
- piernik,
- przyrządzimy bakaliowo-pomarańczowy świąteczny deser oraz
NAUCZYMY SIĘ piec chleb na zakwasie – całkowicie bezglutenowy!
Prowadząca: Dominika Nitschke-Michalak dietetyk i entuzjastka zdrowego żywienia, dużo czasu spędza wraz z dziećmi w kuchni eksperymentując i przygotowując wspólne posiłki, a od dwóch lat namiętnie wypieka chleby dla siebie i rodziny i przyjaciół - z powodzeniem:)
dla wszystkich uczestników warsztatów zniżka w wysokości 3% na artykuły w naszym sklepie w dniu warsztatu
Koszt: 180zł
potwierdzeniem rezerwacji miejsca jest dokonanie przedpłaty w wysokości 50zł do 30.11.16
Dane do przelewu:
Alior Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dane do przelewu:
Orkiszowe Pola Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań