WARSZTAT: Potrawy ze strączkowych – podejmij wyzwanie! ODWOŁANY

Data i czas:

8 marca 2017 środa

godz. 17:00

Miejsce: Orkiszowe Pola - Strzeszyńska 76, Poznań 

Niektórych trochę przerażają, inni nie mogą bez nich funkcjonować – strączki duży temat dla kucharzy, dietetyków i lekarzy. Bardzo odżywcze, źródło pełnowartościowego białka, różnokolorowe i różno-smakowe, pomocne w niektórych schorzeniach; fasolki, soczewice i groszki. Warto się z nimi zaprzyjaźnić i poznać tajniki obróbki, aby nam służyły, odżywiały i dawały siłę.

Będzie i klasycznie i orientalnie:

  • grochówka bezmięsna
  • pasztet z brązowej soczewicy
  • falafel i hummus
  • curry z czarną soczewicą i warzywami
  • ciasto z fasolą

Prowadząca: Dominika Nitschke-Michalak dietetyk i entuzjastka zdrowego żywienia, dużo czasu spędza wraz z dziećmi w kuchni eksperymentując  i przygotowując wspólne posiłki, a od dwóch lat namiętnie wypieka chleby dla siebie i rodziny i przyjaciół - z powodzeniem:)

dla wszystkich uczestników warsztatów zniżka w wysokości 3% na artykuły w naszym sklepie w dniu warsztatu

Koszt: 95zł

Alior  Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dane do przelewu:
Orkiszowe Pola Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań

Dane do faktury (opcjonalne):

Wiadomość została wysłana, dziękujemy.
Proszę wypełnić wymagane pola!