WARSZTAT: Kuchnia 5 Przemian – wiosna.
Data i czas:
22 kwietnia 2017 sobota
godz. 10:00
Miejsce: Orkiszowe Pola ul. Strzeszyńska 76, Poznań
Zapraszam na kolejny warsztat z cyklu Cztery Pory Roku.
Wiosna, to według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej szczególny czas aktywności wątroby, bardzo ważnego w naszym organizmie narządu. Dietetyka uwzględniająca odżywianie wg pór roku zwraca uwagę na jej oczyszczanie i wzmacnianie. Dobre odżywianie uwzględniające post może szczególnie wesprzeć działania na rzecz własnego zdrowia i zapewnić siły organizmowi na długi czas.
Zatem po długiej i mroźnej zimie, kiedy jadaliśmy większe ilości mięsa czy też produkty o wysokiej sile odżywczej, nadszedł czas na ciemnozielone warzywa, lekkostrawne dania, które pomogą nam zrzucić zbędne kilogramy oraz pozbyć się z organizmu nadmiaru toksyn.
Co zapewniamy
- wszystkie potrzebne produkty
- skrypty z przepisami
- smaczne jedzenie
- miłą, domową atmosferę
- możliwość dokonania zakupów - ekosklep na miejscu
- dla wszystkich uczestników warsztatów zniżka w wysokości 3% na artykuły w naszym sklepie w dniu warsztatu
Cena: 150 zł
Po wysłaniu formularza zgłoszeniowego należy uiścić opłatę rezerwacyjną w wysokości 50 zł, a następnie przed samym warsztatem należy uregulować całą sumę przelewem na konto:
Alior Bank
Nr konta: 17 2490 0005 0000 4600 2258 5309
Dorota Łapa
Ul. Boya - Żeleńskiego 18
60-461 Poznań
Fakturę wystawiamy w ciągu 7 dni od wydarzenia na prośbę uczestnika.
Organizator w przypadku nie zebrania minimalnej ilości osób na wydarzenie zastrzega sobie możliwość jego odwołania.